Wat kunnen wij voor u betekenen. Als makelaar ben ik al meer dan 35 jaar actief in de regio het Gooi. Ons doel is het bereiken van de voor u beste prijs en tegen de beste voorwaarden. Door een uitgekiend marketingplan, waarbij we alle mogelijkheden die er zijn betrekken in onze verkoopstrategie. We beginnen eerst met onderzoek naar uw woning.

Voorbereiding

We maken met u een afspraak ter plekke en nemen uw woning op nadat u ons daartoe de opdracht heeft verstrekt. We vragen bouwtekeningen op bij de Gemeente waarin de woning is gelegen. We doen onderzoek naar het geldend bestemmingsplan.

Met alle ingewonnen kennis geven wij u inzicht in de actuele waarde van uw woning. We onderbouwen dat door middel van verkregen data van uit allerlei informatiesystemen waaronder de NVM. We spreken een (vraag) verkoopprijs af en we bevestigen u schriftelijk de opdracht.

Presentatie

We geven adviezen om de kwaliteit (afwerking) en uitstraling te verbeteren zodat uw woning verkoop gereed is. Daarna nodigen we onze professionele fotograaf uit voor het maken van een photoshoot. We laten uw woning inmeten op basis van de NEN 2580 norm en meetinstructies zodat de bezoeker (i.p.v. uw koper) alvast een goed beeld krijgt van het pand.

Indien u nog niet in het bezit bent van een definitief energielabel kunnen we u daarbij helpen en/of adviseren.

We zullen een pakkende en uitnodigende verkooptekst opstellen, waarbij we uiteraard ook uw inbreng gebruiken. Want u als eigenaar weet als geen ander wat de sterke punten zijn van uw woning.

Aanmelden

Wanneer alles gereed is melden we uw woning aan bij het makelaars-uitwisselingssysteem. Hierdoor verschijnt uw woning op verschillende websites.  

We onderscheiden ons van andere makelaars in Huizen en ten opzichte van andere aangeboden woningen. We laten namelijk een eigen website en visitekaartjes maken van de woning. Dit kunt u zien als een brochurevervanger, waarbij alle informatie altijd up-to-date is. Ook kunnen we extra informatie toevoegen die niet op Funda staat en kunnen we u er persoonlijk bij betrekken door middel van bijvoorbeeld een blog. Bezichtigingen.

Er zullen bezichtigingsafspraken worden aangevraagd, die uiteraard met u worden gecommuniceerd. Bij de bezichtiging is de makelaar aanwezig om de kandidaat-koper van alle informatie te voorzien.

Verkocht

Onderhandelingen met kopende partijen zullen we begeleiden en proberen namens u een overeenkomst te sluiten. We stellen de koopakte op en nodigen de partijen uit om de koopakte te tekenen. Daarna gaan de stukken naar het afhandelende notariskantoor. Voor de overdracht wordt de woning geïnspecteerd.

Aftersales

Uiteraard houden we ook na het transport graag contact met u. We kunnen u uiteraard ook helpen met het zoeken naar een nieuwe gepaste woning.

Vragen? Bel ons voor een afspraak en wij komen graag een keer bij u langs voor een kop koffie.