De Kleermaeker makelaars o.g.
Vorige | Volgende

Havenstraat 50 - 50 Huizen

Vraagprijs € 669.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Dit functionele bedrijfspand van in totaal ca. 381 m² is gelegen op het industrieterrein Het Plaveen en bestaat uit een showroom, kantoorruimte, diverse werkplaatsen en bovengelegen woning. De ligging is gunstig, dichtbij zowel het centrum, openbaar vervoer als de haven van Huizen. Daarnaast heeft het ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

OPPERVLAKTE EN INDELING

Havenstraat 50 A, bedrijfsruimte (ca. 380 m²):
Een verwarmde showroomruimte van 73 m² met een doorgang naar de werkplaats van 61 m², een pantry van 7 m² en een kantoorkamer van 8 m², alsmede een hal met kastruimte en toilet. De tweede werkplaats/bedrijfshal van 161 m² is bereikbaar via eigen terrein en oprijpad met 2 overheaddeuren en één loopdeur en heeft een hoogte van (circa) 5.83 m. De ruimte is verwarmd met een heater en beschikt over een toilet. Tevens is er een trap naar de entresol met 2 kantoorruimtes van totaal 19 m² en een opslagruimte van 42 m².

Havenstraat 50, het woonhuis van ca. 113 m²:
Een eigen entree aan de voorzijde van het pand. Entree, hal, deur naar de bedrijfsruimte en trappenhuis naar de verdieping. Ruime hal, toilet, royale woon-/eetkamer van ca. 47 m² met deuren naar groot dakterras van ca. 59 m² en open keuken voorzien van diverse apparatuur. Slaapkamer van ca. 17 m², 2e slaapkamer van ca. 8 m², stookruimte met C.V. gasketel en complete badkamer met ligbad, vaste wastafel en wasmachine aansluiting.

VOORZIENINGEN EN SPECIFICATIES:
- Twee handmatige overheaddeuren en één loopdeur;
- Verwarming;
- Betonvloer;
- Vrije hoogte van (circa) 5.83 meter;
- Staalskeletbouw.

ENERGIELABEL
Het woonhuis en de showroomruimte zijn voorzien van isolatieglas en hebben beiden het energielabel A.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte ligt op het industrieterrein Het Plaveen en heeft een goede verbinding met de uitvalswegen A27 en A1. Middels bus zijn Amsterdam, Hilversum en Naarden-Bussum goed bereikbaar.

BESTEMMING:
Volgens het thans vigerend bestemmingsplan ' Haven en Bedrijventerreinen' dat onherroepelijk is vastgesteld heeft het onderhavige de bestemming Bedrijf – 1.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
156 m²
In units vanaf
92 m²
Opp bedrijfshal
380 m²
In units vanaf
222 m²
Opp terrein
245 m²
Perceel
665 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
Huizen
Sectie
C
Perceel
9127
Oppervlakte
665 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object