De Kleermaeker makelaars o.g.
Vorige | Volgende

Neuweg 211 Hilversum

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

INTERESSANT BELEGGINGSOBJECT !!
Totale huuropbrengst € 38.324,-- per jaar.
Winkel, opslag, 2 bovenwoningen en parkeergelegenheid.

Op steenworp afstand van de mooie winkelstraat "de Gijsbrecht" gelegen gemoderniseerd volledig verhuurd hoekwinkel/woonhuis met achtergelegen terrein en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Hilversum vormt het centrum van het Gooi met circa 85.500 inwoners en is ook de mediastad van Nederland. De omroepen, de talloze winkels, het onderwijs en de dienstensector trekken veel mensen van buiten de plaats aan. Er zijn verschillende winkelcentra in Hilversum waar consumenten uitgebreid kunnen winkelen.

Eén van deze winkelcentra is de levendige en drukbezochte winkelstraat aan de Gijsbrecht van Amstelstraat. Hier zijn ruim 100 winkels gevestigd, variërend van grote landelijke partijen tot gerenommeerde lokale detaillisten. De Gijsbrecht van Amstelstraat beschikt over goede parkeervoorzieningen.

Door de ligging op de hoek van de Neuweg en de Silenestraat kent de winkelruimte een hoge attentiewaarde. Het eigen terrein aan de zijkant geeft de winkelruimte de mogelijkheid tot gemakkelijk (gratis) parkeren voor bezoekers.

De winkelruimte, totaal ca. 135 m2 (winkel en dagverblijf, ca. 90 m² en opslag en kelderruimte totaal ca.45 m²) is sinds 2009 verhuurd aan Terre des Hommes (gebruikte kleding en speelgoed) en geldt als één van de meest succesvolle vestigingen van deze Stichting in Nederland.
Huurcontract loopt tot 30 april 2024 optieperioden voor verlenging van 5 jaar.
Huurprijs bedraagt € 18.270,-- per jaar (jaarlijkse indexatie). Verhuurder en huurder hebben geopteerd voor B.T.W.. Winkelruimte heeft een eigen groepenkast, CV- installatie en is voorzien van pantry, toilet en aangebouwde bergruimte. Bij de winkelruimte hoort een parkeerplaats op eigen terrein.

Bijzonderheden:
Het betreffen 2 kadastrale percelen, totaal groot 218 m²,
Volgens het vigerend bestemmingsplan "Bosdrift" heeft het de bestemming "Detaildoeleinden, art. 8".
Op de verdieping Wonen.

• Voldoende openbare parkeergelegenheid in de straat.
• Splitsing in appartementsrechten is mogelijk.
• Bebouwing achter gelegen perceel grond met een woonhuis behoort onder voorwaarden tot de mogelijkheden.

De 2 zelfstandige bovenwoningen (Silenestraat 43 en 43 A) zijn bereikbaar via de Silenestraat.

De indeling is als volgt:
entree, hal, trappenhuis en overloop.
Appartement I (circa 90 m²): entree, hal, keuken (ca. 10 m²) voorzien van apparatuur (groot fornuis, afzuigkap, vaatwasser), badkamer (douche, toilet en vaste wastafel), kamer en suite (ca. 43 m²) met schouwen schuifdeuren, ruime slaapkamer (ca. 15 m²) met schouw. Voorzien van eigen groepenkast, CV- gasinstallatie en isolatieglas. Bij het appartement behoort een tuintje/ terras en een parkeerplaats.
Is verhuurd voor onbepaalde tijd met stilzwijgende verlenging voor € 10.415,00 per jaar, inclusief € 480,00 servicekosten.

Appartement II (circa 69 m²) NIEUWBOUW IN 2011 OPGELEVERD:
entree, hal, apart modern toilet, complete moderne badkamer (douche, v.w.), ruime zitkamer (ca. 20 m²), aparte eetkamer (ca. 14 m²) annex keuken (luxe keukenblok met vaatwasser, oven, afzuigkap, kookplaat) en deuren naar zonnig balkon (W), ruime slaapkamer (ca. 15 m²) met uitzicht over de stad.
Voorzien van eigen groepenkast, CV- gasinstallatie en isolatieglas.
Bij het appartement behoren 2 parkeerplaatsen.
Is verhuurd voor onbepaalde tijd met stilzwijgende verlenging voor € 10.599,-- per jaar, inclusief € 480,00 servicekosten.

Voorbehoud gunning eigenaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Belegging
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Belegging, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
135 m²
In units vanaf
90 m²
Perceel
218 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hilversum
Sectie
L
Perceel
3565
Oppervlakte
104 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Hilversum
Sectie
L
Perceel
3566
Oppervlakte
114 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object